Hopp til innholdet

Howies HockeyVERDENS BESTE KVALITET

Disse tre ordene er grunnlaget Howies ble bygget på, og det er det samme i dag. Fra begynnelsen hadde de et enkelt mål i tankene – å lage høyeste kvalitetstape til best mulig pris for brukerne – samtidig som de tilbyr uovertruffen kundeservice. De brukte samme prinsipp på lisser, voks og mye mer. Howies tilbyr kun produkter som oppfyller alle sine, våre – og dine – krav til kvalitet, holdbarhet og brukervennlighet. Hos Howies arbeider de for å opprettholde sin kvalitetsstandard i tre forskjellige kategorier: materialer, utførelse, og Howies erfaring.

HOWIES STARTET I EN GARASJE

I 2002 ble Howie lei av dårlig tape som falt av hockeykølla halvveis gjennom perioden. Det måtte være en måte å få laget bedre tape på. Så Howies Hockey Tape ble dannet på verdier som kvalitet og kundeservice, begge med like stor betydning.
Det startet i garasjen hans, og deretter inn i kjelleren til sin fars fotograferingsstudio i sentrum av Grand Rapids, hvor de måtte håndlaste lastepaller på semi-trailere som var tvunget til usikkerhet tilbake på parkeringsplassen. Howies hadde en ydmyk begynnelse.

HOWIES VEKST

Howies har vokst til å betjene NHL, AHL, CHL, NCAA, samt pro butikker og ligaer over hele verden. Med tilstedeværelse på alle kontinenter unntatt Antarktis, (de jobber med disse pingvinene… de har sikkert mye is) har Howies vokst til et globalt merke uten å forlate de opprinnelige prinsippene. Hvordan gjør de det? Vel det er enkelt … de bryr seg fortsatt om kvalitet og bryr seg fortsatt om mennesker. De er forpliktet til å produsere verdens høyeste kvalitetshockeyprodukter, samtidig som de bygger verdens høyeste kvalitetsrelasjoner. Det handler like mye om mennesker som det handler om teip for dem. De er hele grunnen til at de har begynt og hele grunnen til at de fortsetter.

HOWIES LØFTER TIL DEG

Verdens høyeste kvalitetsprodukter og kvalitetsservice – det er vår garanti. Hvis du av en eller annen grunn er misfornøyd med vår hockeytape, lisser eller noe annet Howies-produkt, gi oss beskjed, og vi vil gjøre det riktig. Hvis vi ikke kan, refunderer vi hele kjøpet ditt – du har ingen risiko når du handler Howies.